Dierenspeciaalzaak Coomans
Home / Rondleiding hon... / Inleiding

Inleiding

De professional wil enkel het beste

Echte hondenliefhebbers willen het beste voor hun hond. Waarom kiezen voor een armzalig hok als wij een behuizing bieden voor beschutting en bescherming? Geef uw hond een plek waar hij zich geborgen en veilig voelt. Wij kunnen deze wens voor uw dier waarmaken!

Flexibel is troef

Intensief marktonderzoek heeft uitgewezen dat er verschillende systemen verkrijgbaar zijn. Doch wij durven te stellen dat wij door onze modulaire opbouw beschikken over een grote flexibiliteit. U beschikt over een groot aanpassingsvermogen van uw kennel zodat u niet verplicht bent een nieuwe kennel te moeten aanschaffen indien u wilt uitbreiden of de opbouw wil wijzigen. Onze constructies zijn robuust en degelijk met veel aandacht voor gebruiksgemak. Naast het standaard leveringsprogramma staan wij eveneens in voor specifiek maatwerk dat volgens uw plan gefabriceerd wordt.

Veiligheid en degelijkheid

Onze kennels zijn thermisch verzinkt in een van de modernste zinkerijen in Europa waar volgens ISO normen wordt gewerkt. Ze zijn dan ook in levensduur onovertroffen! De hoge afwerkinggraad die wij hanteren, zorgt voor een veilige omgeving voor uw favoriet huisdier. Om besmettingshaarden te voorkomen worden bijvoorbeeld open profielen vermeden. Dit alles zorgt voor de ideale omgeving voor uw trouwe viervoeter. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel en werken enkel met de beste materialen die op de markt verkrijgbaar zijn. Wij wensen product af te leveren waar ieder fier op kan zijn.

vorige index volgende